Одоогийн байр суурь: Произвођач лифтова>Мэдээний төв>СесенаВодична платформа за подизање шинеГде се практичност одражава

СесенаВодична платформа за подизање шинеГде се практичност одражава

Нийтлэлийн зохиогч:Сесена цаг гаргах:2024/04/29 11:28:35 Унших:64

Организујте, уклоните хрђу и фарбајте структурне компоненте као што су кавези огибљења и водеће шине за корозију и ојачајте носиве елементе јаком корозијом

3Грешке нафтних цеви које се користе у фази подизања углавном су подељене у четири врсте: хоризонтално пуцање, цурење уља,Да бисмо спречили да се ови проблеми појаве, углавном бисмо требали добро одржавати нафтне цеви високог притиска како би оне могле боље да раде за фазу подизања Вухана. Главни узроци лошег заптивања су ожиљци на заптивној траки на крају, прекомерна подешавања монтаже,Хидрауличка платформа за подизање алуминијумских легура поновљена монтажа и перфорација узрокована рупама у облику малих отвора који прскају воду према ван. То је због проблема са косом око сировина цеви,ЛиаонингФиксни мост за укрцавањеОдабир произвођача је пресудан модели који се користе за различите ствари су различити и треба их купити у складу са потребама фазе подизања Вухан-а. Не реците да је јефтино добро, погодно је за наше производе. Цена нафтовода високог притиска уско је повезана са спецификацијама нафтовода високог притиска, Генерално, што је већа спецификација квалитета, већа је цена. Подешавање брзине подизања платформе за подизање повезано је са јединицом за напајање нафтоводима, цилиндрима за уље и капацитетом терета.

xСесенаТек када хидрауличка платформа за подизање не може почети са оптерећењем, треба проверити притисак хидрауличког система. Ако је притисак испод нормалног распона, подешавање рељефног вентила може се подесити. У нормалном процесу рада постоји много погрешних метода рада које често повећавају оптерећење преливног вентила произвођача фиксне платформе за подизање. На пример, неким купцима није препоручљиво да сами прилагоде фабричке поставке опреме како би убрзали њен рад. Када дође до промене брзине опреме обратите се произвођачу фиксне платформе за подизање,Хидрауличка платформа за подизање алуминијумских легура а произвођач фиксне платформе за подизање послаће посвећену особу да отклони грешку или пружи смернице преко телефона.

. Строго је забрањено користити теретне лифтове за превоз запаљивих и запаљивих материјала.

BЧелмсфордВрх је опремљен сигурносним путовањем и горњим граничним путовањем. Ако гранично путовање сваког пода не успе и нестане у контроли када се дизало терета дигне, лифт Нанцханг мора да се ослања на горње гранично путовање да би блокирао струју и престао да расте. Ако се сигурносно путовање често додирне и контакт затвори, дизало терета ће се аутоматски спустити на први спрат.Дно је опремљено ходом доње границе како би се спречила опасност од пораста и пада челичне жице након што први гранични ход не успе.

JsДа би се осигурало сигурно и поуздано кочење и спречиле несреће, додаје се једносмерни вентил за хидрауличко управљање, такође познат као хидрауличка брава, како би се осигурало сигурно самозакључавање у случају неочекиваних пукотина хидрауличког цевовода. Инсталиран је аларм за контролу звука преоптерећења како би се разликовало преоптерећење или квар опреме За платформу за подизање, када је купимо, она већ није састављена, али морамо је сами инсталирати на место на које нам је потребна. Па на шта треба обратити пажњу приликом инсталирања?

ИИВештине безбедности за лифтове хидрауличког дизања терета: Када хидраулички лифт терета ради квара или кварова, особље за одржавање треба одмах да буде обавештено ради поправке. Ако се пронађу опасности или потенцијалне механичке несреће,Хидрауличка платформа за подизање алуминијумских легура треба га одмах зауставити, потребно је искључити главно напајање машинске собе и пријавити одељење за управљање. Може се користити тек након поправке и детаљног прегледа. Дугорочна продаја различитих врста произвођача лифтова широм земље,ЛиаонингФиксни мост за укрцавањеОдабир произвођача је пресудан уз повољне цене и свеобухватне услуге, стекла је признање од наших купаца


СесенаВодична



Приликом промене спојева опреме за заваривање и резање или замене компоненти заваривања потребно је променити секундарни круг, као и преношење радног места, замену осигурача или када је опрема за заваривање и резање потребно поправити због кварова, напајање мора бити искључено.

yНапон напајања: Снага мотора: Подизање: Роцкер саморесетовани прекидач Заштита од преоптерећења: Релеј преко струје.

XТоком одржавања уклоните поклопац пунила резервоара за хидрауличко уље, поклопац филтера, отвор за испитивање, цев за хидрауличко уље и друге делове. Приликом излагања системског канала за уље избегавајте прашину. Демонтирани делови морају бити темељно очишћени пре отварања. Приликом демонтаже поклопца пунила резервоара за хидрауличко уље прво уклоните тло око поклопца резервоара. Након лабављења поклопца резервоара,Платформа за подизање - лифт - хидрауличка платформа за подизање - произвођач лифта уклоните преостале отпадке из подручја зглоба (не исперите водом да спречите да вода продире у резервоар). Тек након потврђивања чистоће поклопац резервоара може се отворити. Када користите материјале за брисање и чекиће, изаберите материјале за брисање који не уклањају нечистоће влакана и специјализоване чекиће са гумом причвршћеном на ударну површину. Хидрауличке компоненте и хидрауличка црева треба пажљиво очистити, осушити ваздухом високог притиска, а затим саставити. Изаберите добро упаковани филтерски елемент (унутрашња амбалажа је оштећена, иако је филтерски елемент нетакнут, такође може бити нечиста). Приликом промене уља истовремено очистите филтер. Пре инсталирања елемента филтера користите материјале за брисање да бисте пажљиво очистили прљавштину на дну кућишта филтера.

WManufacturing costФаза подизања је опрема за рад на великим висинама, а дуготрајна употреба може проузроковати лабаве везе између неких компоненти. Да би се осигурала лична сигурност грађевинских радника, потребно је редовно прегледавати фазу подизања и затегнути све лабаве компоненте. Фаза подизања је опрема за рад на великим висинама, а дуготрајна употреба може проузроковати лабаве везе између неких компоненти. Да би се осигурала лична сигурност грађевинских радника, потребно је редовно прегледавати фазу подизања и затегнути све лабаве компоненте. Анализа сметњи и опасности конструкцијског круга лифта за регулацију брзине претворбе фреквенција постаје све распрострањенија у данашњем развоју технологије. Регулација брзине променљиве фреквенције карактерише стабилан процес покретања и заустављања, смањени механички шок, повећана удобност путника и побољшани радни век. Истовремено, такође може подесити брзину променом фреквенције напајања ради уштеде електричне енергије,Побољшајте радну ефикасност, али може доћи до сметњи у употреби система за контролу брзине променљиве фреквенције, што често доводи до безбедносних несрећа грађевинских лифтова.

vHКоје су функције прајмера против рђе за лифтове складишних терета?

Проверите који се материјали користе за главне компоненте опреме, да ли су спецификације квалификоване и да ли задовољавају ваше потребе. Да ли су сви сигурносни уређаји на месту.


СесенаВодична



Проверите сигурносну опрему за закључавање првих резаних врата висећег кавеза

average methodhРедовно проверавајте везу сваког дела и затегните је ако постоји лабавост. Затегнутост вијака за спајање каросерије треба проверити када је тело под притиском (ротирајућа рука се може користити за изазивање компресије)

EСада са доласком лета, платформа за подизање алуминијумских легура сигурно ће претрпети високе температуре и кишне олује током лета. Лако је хрђати након дужег времена под овим условима, што ће озбиљно скратити радни век опреме и проузроковати безбедносне проблеме. Па како да спречимо хрђу опреме?

Прекидач за контролу врата може се активирати само када су врата сваког пода у потпуности затворена.

nСесенаПрво, потребно је одржавати редовно одржавање. Након одређеног временског периода, боја лифта ће се аутоматски оксидирати кисеоником у ваздуху, узрокујући старење. Када користите опрему лифта потребно је обратити пажњу на складиштење и избегавати излагање на отворено. Строго је забрањено стављање напољу у летње или кишне дане због излагања сунцу или киши.

fBПропуштање уља са платформе за подизање: лабави спојеви; Прстен за заптивање је оштећен. Елиминација је замена вилице за смицање на споју где је цурење уља затегнуто.

Време подешавања јединице напајања. Било да се ради о лифту типа маказе или теретном лифту типа водеће шине, сви их напајају јединица за напајање и цилиндри за уље. Можемо подесити брзину протока хидрауличког уља подешавањем брзине мотора или електро-хидрауличког пропорционалног вентила; Ако постоје захтеви за време подизања теретног лифта, потребно је проверити да ли време подизања испуњава захтеве.


Зохиогчийн эрхийн мэдэгдэл:Произвођач лифтоваӨгөгдсөнСесенаВодична платформа за подизање шинеГде се практичност одражаваЭнэ нь интернетээс ирдэг бөгөөд зөвхөн харуулах зорилгоор ашигладаг бөгөөд ийм мэдээллийн үнэн зөв, үнэн зөв, цаг үеэ олсон, бүрэн бүтэн байдлыг баталгаажуулдаггүй. Зарим зураг, текстийн зохиогчийн эрх нь анхны зохиогчид хамааралтай хэвээр байна. Хэрэв та эрхээ зөрчсөн бол бидэнтэй холбоо бариарай, бид үүнийг аль болох богино хугацаанд 24 цагийн дотор устгах болно.СесенаВодична платформа за подизање шинеГде се практичност одражаваЭнэ нь энэ вэбсайтын үзэл бодол, үзэл бодлыг заагаагүй бөгөөд лавлах үнэ цэнэгүй болно. Баярлалаа.

    •   +86
    •   +1
    •   +355
    •   +213
    •   +93
    •   +54
    •   +971
    •   +297
    •   +968
    •   +994
    •   +247
    •   +20
    •   +251
    •   +353
    •   +372
    •   +376
    •   +244
    •   +1
    •   +1
    •   +43
    •   +61
    •   +853
    •   +1
    •   +675
    •   +1
    •   +92
    •   +595
    •   +970
    •   +973
    •   +507
    •   +55
    •   +375
    •   +1
    •   +359
    •   +1
    •   +389
    •   +229
    •   +32
    •   +354
    •   +1
    •   +48
    •   +387
    •   +591
    •   +501
    •   +267
    •   +975
    •   +226
    •   +257
    •   +850
    •   +240
    •   +45
    •   +49
    •   +670
    •   +228
    •   +1
    •   +1
    •   +7
    •   +593
    •   +291
    •   +33
    •   +298
    •   +689
    •   +594
    •   +590
    •   +39
    •   +63
    •   +679
    •   +358
    •   +238
    •   +500
    •   +220
    •   +242
    •   +243
    •   +57
    •   +506
    •   +1
    •   +299
    •   +995
    •   +53
    •   +590
    •   +1
    •   +592
    •   +7
    •   +509
    •   +82
    •   +31
    •   +599
    •   +1
    •   +382
    •   +504
    •   +686
    •   +253
    •   +996
    •   +224
    •   +245
    •   +1
    •   +233
    •   +241
    •   +855
    •   +420
    •   +263
    •   +237
    •   +974
    •   +1
    •   +269
    •   +383
    •   +225
    •   +965
    •   +385
    •   +254
    •   +682
    •   +599
    •   +371
    •   +266
    •   +856
    •   +961
    •   +370
    •   +231
    •   +218
    •   +423
    •   +262
    •   +352
    •   +250
    •   +40
    •   +261
    •   +960
    •   +356
    •   +265
    •   +60
    •   +223
    •   +692
    •   +596
    •   +230
    •   +222
    •   +1
    •   +1
    •   +976
    •   +1
    •   +880
    •   +51
    •   +691
    •   +95
    •   +373
    •   +212
    •   +377
    •   +258
    •   +52
    •   +264
    •   +27
    •   +211
    •   +674
    •   +505
    •   +977
    •   +227
    •   +234
    •   +683
    •   +47
    •   +672
    •   +680
    •   +351
    •   +81
    •   +46
    •   +41
    •   +503
    •   +685
    •   +381
    •   +232
    •   +221
    •   +357
    •   +248
    •   +966
    •   +590
    •   +239
    •   +290
    •   +1
    •   +1
    •   +378
    •   +508
    •   +1
    •   +94
    •   +421
    •   +386
    •   +268
    •   +249
    •   +597
    •   +677
    •   +252
    •   +992
    •   +886
    •   +66
    •   +255
    •   +676
    •   +1
    •   +1
    •   +216
    •   +688
    •   +90
    •   +993
    •   +690
    •   +681
    •   +678
    •   +502
    •   +58
    •   +673
    •   +256
    •   +380
    •   +598
    •   +998
    •   +34
    •   +30
    •   +852
    •   +65
    •   +687
    •   +64
    •   +36
    •   +963
    •   +1
    •   +374
    •   +967
    •   +964
    •   +98
    •   +972
    •   +39
    •   +91
    •   +62
    •   +44
    •   +1
    •   +246
    •   +962
    •   +84
    •   +260
    •   +235
    •   +350
    •   +56
    •   +236
1.156064s